Şaşmaz Karel Servisi
Şaşmaz Karel Servisi

Telefon santral sistemleri neredeyse bütün firmalarda kullanılmaktadır. Oldukça bilindik ve popüler bir haberleşme servisi olmaktadır. Günümüzde haberleşme ve iletişim ücretleri çok uygun sayılmaz. Şirket içerisinde de sürekli görüşmeler ve konuşmalar sağlandığı için ucuz yollu sistemler kullanılması gerekmektedir. Bu ucuz yollu sistemlere ise telefon santralleri denilmektedir. Bu santraller şirket içerisinde çok hızlı bir şekilde ücretsiz görüşme imkânı sağlamaktadır. Birçok şehirde farklı marka ve şubeler bulunmaktadır. En bilindik olan marka Karel’dir. Ankara içerisinde bu firmanın oldukça fazla şubesi bulunmaktadır. Bunlardan biriside Şaşmaz Karel servisi olmaktadır. Çalışan personelleri ve kalitesinden kesinlikle ödün vermemektedir. Her ne kadar marka kaliteli ve güvenilir olsa da aynı marka adı altında bazı şubelerde sorunlar yaşanabilir. Bütün marka ve ürünler için geçerli bir durumdur bu. Fakat Karel telefon santralleri konusunda bütün şubelerde aynı ilgi ve kaliteyi bulmanız mümkündür.
Telefon Santrali Nedir ve Nerelerde Kullanılır?
Telefon santralleri genellikle firma içinde kullanılan ucuz yollu haberleşme imkânını sağlayan sistemlerdir. Bu sistemlerle sadece kodlar aracılığı ile firma içerisinde kişilerle bağlantı kurup iletişime geçebilirsiniz. Her telefona bir kod atanır. Nereyi aramak istiyor iseniz, telefondan oranın kodunu girerek saniyeler içerisinde arayıp görüşme sağlayabilirsiniz. Standart telefonlar ile bu tarz görüşmeler oldukça maliyetli olmaktadır. Büyük firmalar için ise bu maliyet azımsanacak miktarda değildir. Bu nedenle her firma telefon santral sistemlerini tercih edip kullanmaktadır.
Şaşmaz Karel servisi, Ankara içerisinde oldukça fazla firma ile çalışma yapmıştır. Akif olarak çalışmalarını yürüten bu şubedeki personeller oldukça güvenilir ve ilgilidir. Karel servisi adı altında bütün şubeler bu konuda oldukça titizdir. Ayrıca denetimlerde düzenli olarak yapılmaktadır. Böylelikle şubelerdeki olumsuz durumlar çözülmekte ve müşterilere çok daha iyi hizmet sunmaktadırlar.
Telefon Santral Fiyatları Nasıldır?
Telefon santralleri için net bir fiyat söylemek maalesef imkânsızdır. Firmaların büyüklüğüne ve alınacak telefon santral çeşidine göre değişiklik göstermektedir. Telefon santrallerini birçok çeşidi bulunmaktadır. İp santraller ve ek olarak alınabilen cihazlarda bunlara dâhildir. İp santraller en son teknolojidir ve diğer analog santrallere göre çok daha fazla imkân sunmaktadır.
İp telefon santralleri ek olarak dosya paylaşımı, görüntülü görüşme gibi imkânlar sunmaktadır. Ayrıca internet ile bağlantı kurulduğundan diğer sisteme göre oldukça hızlı ve kararlı çalışmaktadır. İp telefon santralleri geliştirilmeye müsait yapıdadırlar. Sonradan ek olarak özellikler ve cihazlar eklenebilmektedir. Bu nedenle diğer standart telefon santraline göre daha çok tercih edilip kullanılmaktadır. Şaşmaz Karel servisi firmaların ve kişilerin tamamen ihtiyacına göre ürün önerisinde bulunmaktadır. Bir firma için en etkili ve kararlı çalışabilecek santral servisi hangisi ise ona yönelmekte fayda vardır. Önerilen bu sistemler hakkında yetkili kişiler tamamen bilgilendirilmektedir. Böylelikle satışı yapan firmanın değil, yaptıracak olan firmanın istediği olmaktadır.

DİĞER HABERLER